3D Visualisatie

De mogelijkheden van computer simulatie zijn heel uitgebreid. Samen bereiken we uw doel. Graag een offerte ? Bezorg ons de plannen van uw project. Hoe werken we ?

Stap 1: Input

U bezorgt ons via een online server (Dropbox, Google Drive, WeTransfer,…), email uw tekeningen en plangegevens. Het is ook mogelijk om verder te werken op een bestaand 3D model. Alle bijkomende informatie is welkom: foto's, materiaallijst, referentiebeelden...

Stap 2: Opbouw 3D modellen

Centraal in het werkproces staat de opbouw van het 3Dmodel. Met plannen en aanzichten als referentie wordt een 'virtuele maquette' opgemaakt van het project. De 3Dmodellen krijgen de gevraagde materialen, kleuren en texturen. Het plaatsen van een belichting met V Ray zorgt voor een realistische weergave.

Stap 3: Interactief bijsturen

We bezorgen u testbeelden zodat u de evolutie van het ontwerp kan volgen. Camera positie, materiaalgebruik, texturen en algemene sfeer kunnen bijgestuurd worden op eenvoudig verzoek. Dit via online server (Dropbox, Google Drive, WeTransfer,…), via email, telefonisch, of in een persoonlijk gesprek.

Stap 4: Output

VISUAL SUPPORT

In een gesprek bepalen we samen hoe het eindproduct er moet uit zien. We maken een offerte op maat. Na goedkeuring van de offerte werken we het concept verder uit.

PRESENTATIE BEELD

We selecteren de camerastandpunten, renderen in een hoge resolutie en leveren u de 3D beelden. Deze worden digitaal aan u geleverd en kunnen gebruikt worden tijdens een presentatie, in een wedstrijd bundel, verkoopbrochure of bij publicatie online.

360° BEELD

Het 3D model wordt opgeladen naar Sketchfab.com, een programma dat u online 3D modellen laat zien en waarin de gebruiker interactief 360° kan rondkijken in het 3D model. Deze tool leent zich uitstekend voor het bekijken van interieurs, binnentuinen en pleinen.